Øvre Torvgate 21, 2821 Gjøvik  -  Tlf 45 66 45 41 (Øyvind) / 45 51 47 79 (Service/Resepsjon)

 

Kondis24 © 2017

Fysioterapi

Navn: Odd Arild Engh
Alder: 41

Hva kan du tilby her på kondis 24?

- Hjelpe deg med å få en smertefri og en mer aktiv hverdag

- Benkbehandling

- Diverse former for massasje

- Triggerpunktbehandling

- Tøying av muskulatur og bindevev

- Tips og råd angående positiv tenkning og hvordan du gjennom det kan få en bedre hverdag

- Tips og råd angående trening.

- Jeg har også behandlet flere som har vært utsatt overgrep, voldtekt og incest.

Hva er Enghs Helse?

Jeg er en selvstendig næringsdrivende fysioterapeut som jobber uten driftstilskudd. Det vil si at du ikke trenger henvisning fra lege for å starte opp med behandling hos meg. Jeg behandler på en annen måte en tradisjonell fysioterapeut. Jeg bruker kun hendene under behandlingene mine, ikke varmepakninger, kuldepakninger, strøm eller ultralyd og jeg har kun èn pasient om gangen. Jeg tilbyr behandling i form av massasje, tøying, mobilisering og triggerpunkt behandlinger. Mitt fokus er at du skal få en smertefri og en mer aktiv hverdag igjen.

Følg  meg gjerne elle les mer om hva jeg driver med inne på Enghs Helse på Facebook.

Hva er bakgrunnen din?

Jeg ble ferdig utdannet fysioterapeut i Nederland i 2001 siden den gang har jeg jobbet for 3 rehabiliteringssentre (Skogli, Hurdal og Steffensrud). Siden 2006 har jeg jobbet som selvstendig næringsdrivende her i Gjøvik. Jeg har tatt en videreutdannelse bestående av 11 kurs innenfor Myofascial Release av John F. Barnes i USA. Dette er en effektiv behandlingsform som fokuserer på muskel- og bindevevet. Med bruk av disse teknikkene har jeg hjulpet mange som helsevesenet har gitt opp gjennom årene. Når det er sagt så fungerer også godt på akutte symptomer også.

I løpet av de 16 årene som jeg har jobbet som fysioterapeut har jeg opparbeidet meg en bred erfaring innenfor behandling av både akutte og kroniske smerter samt idrettsskader.

Pris:

På grunn av at jeg ikke jobber med driftstilskudd så betaler alle lik sum for behandlinger. Uavhengig av alder, kjønn, diagnose og frikort. Prisen er 600,- for førstegangskonsultasjonen (60 min)og  350,- pr 30 minutters behandlinger deretter.

  • Facebook Social Icon